
רק לאישה שאוהבת את המטבח ההודי
ורוצה ללמוד לבשל כמו מקצוענית!
איך להיות שפית הודית אמיתית שיודעת להכין
מאכלים אקזוטיים
שאי אפשר להפסיק לאכול-
תוך 14 יום בלבד!

- L A K S H M Y -
קסם המטבח ההודי
להרשמה מהירה לקורס לחצי על הכפתור
קורס בישול הודי דיגיטלי שהולך ללמד אותך את כל סודות המטבח ההודיים,
כך שתוכלי להכין מטעמים בלתי נשכחים
ולארח את המשפחה והחברים בגאווה.
הכל מהמחשב בבית- את לא צריכה לצאת לשום מקום!
צמחוני | טבעוני | ללא גלוטן
איך תצליחי ללמוד לבשל מאכלים הודיים אמתיים וטעימים בקלות ותוך 14 יום בלבד?
"ערן תשמע, קצת נמאס לי מכל האוכל הרגיל שאני מכינה למשפחה… בא לי משהו אחר, משהו חדש! רציתי להתחיל להכין אוכל הודי אבל מה זה? המתכונים באינטרנט נראים מסובכים כל כך, פתאום 10 תבלינים… דברים שאני לא מכירה בכלל, אולי זה לא בשבילי? אבל מצד שני אני ממש אוהבת אוכל הודי, זה מסקרן אותי, הייתי רוצה ללמוד הכל, אבל כשניסיתי מתכונים באינטרנט זה לא ממש הצליח לי. האוכל לא יצא טוב, אני לא יודעת אם הבעיה במתכון שקיבלתי או שזו אני שלא יודעת לבשל… "
נשמע לך מוכר?
הבעיה:
רוב הנשים שמנסות לבשל אוכל הודי, לא מצליחות לקלוע לטעם המדויק ומתייאשות מהר מאוד.
אני מדבר עם הרבה נשים בכל שבוע, התסכול שאני שומע מהן יכול למלא שעות על גבי שעות של שיחות מייאשות. יודעת מה המילים הכי נפוצות שעולות בשיחות כמעט ב-100% מהמקרים?! מילים ומשפטים כמו:
[אני לא מצליחה להוציא אוכל טעים / המתכונים באינטרנט מאוד משעממים / המתכונים מסובכים מדי / אני לא מבינה את עניין הכמויות …] וזה בדרך כלל מגיע עם כל מיני סיפורי זוועות שעדיף שלא נכנס אליהם כאן…
למה נשים מרגישות שזה כלכך קשה להכין אוכל הודי???
אז הלכתי לחקור את הנושא הזה לעומק ובחנתי עשרות נשים שונות, בפשטות ובקצרה מה שגיליתי זה שרוב הנשים בישראל מתבססות על מתכונים באינטרנט, עם כמויות לא מדויקות ועם חוסר מענה על שאלות. התוצאה לא יוצאת וואו והן מתאכזבות פעם אחר פעם. בא להן לארח את החברים ואת המשפחה ולהכין שולחן עם מטעמים מושלמים והן לא מצליחות להגיע לזה. מסתבר שהמתכונים שהן מוציאות מהרשת לא מספקים ובטח שלא הופכים אותן לשפיות הודיות.

שיטת הצ׳אטפאטה
הפתרון שיהפוך אותך לשפית הודית מקצועית!
אני גאה להציג בפנייך את קורס הבישול ההודי שילמד אותך ה-כ-ל על האוכל ההודי
ותוך 14 יום את תהפכי להיות שפית הודית אמיתית שמכינה אוכל מטורף שכולם ירצו לאכול ולטעום!
השיטה שלי מורכבת מ-7 שלבים פשוטים
בואי נעבור עליהם ביחד...

1. נכיר את אוצרות המטבח ההודי - מהקמחים המיוחדים והקטניות הצבעוניות, דרך גבינת הפאניר הביתית ועד השמנים הארומטיים שיעשירו את הבישול שלך.

2. נלמד על הכלים המסורתיים שהופכים את הבישול ההודי לחוויה מיוחדת - מכלי הבישול ועד כלי ההגשה המקוריים.

3. נגלה את סוד הטעם ההודי המושלם - "צ'אטפטה"! נלמד איך ליצור הרמוניה של תבלינים, נכיר את תערובות המסאלה המסורתיות, ותקבלי מדריך שימושי לכל התבלינים.

4. נכנס למטבח המעשי - נלמד להכין קארי עשיר, נכין גבינת פאניר ביתית, חמאה מזוקקת (גהי) וקרם קשיו מפנק.

5. נחסוך לך את החיפושים - תקבלי מדריך מקיף איפה להשיג את כל חומרי הגלם בארץ, כולל הנחות מיוחדות למשתתפות הקורס!

6. נלמד את אמנות התכנון של ארוחה הודית שלמה - איך לשלב בין המנות, ליצור מראה צבעוני ומזמין, ולהתאים את הכמויות הנכונות לסועדים, יחד עם אורז ולחמים.

7. והכי חשוב - תצאי מומחית באוכל הודי! הבית שלך יתמלא בניחוחות מדהימים, והאורחים לא יפסיקו להתפעל מהטעמים המיוחדים שתכיני.
מה מחכה לך בקורס?
40 מתכוני שף מצולמים
של המנות המוכרות והאהובות ביותר שהוגשו לאלפי סועדים
וזכו לשבחים ולתגובות אוהדות גם בתקשורת –
זמינים עבורך 24/7
24 הדרכות מצולמות
על חומרי הגלם, התבלינים, וטכניקות בישול במטבח ההודי –
לחוויית למידה מסודרת ואפקטיבית.
מה זה קארי? ומה זה מלאי? איך מכינים פאניר?
ועוד...
חוברת מתכונים
לצד כל מתכון מצולם תקבלי קובץ להורדה עם המתכון המלא לשמירה ולשימוש בכל זמן.
תמיכה אונליין
בכל שלב בקורס תיהני מתמיכה אונליין אישית, שתהיה זמינה עבורך לכל שאלה או הכוונה.
הנחות מיוחדות
לרוכשות הקורס מחכות הנחות מיוחדות ומפנקות על חומרי גלם ומוצרים אותנטיים היישר מהמטבח ההודי!
כמה זה יעלה לי?
הקורס כולל כל מה שתקבלי ממני,
קורס דיגיטלי לכל החיים
+ בונוס מיוחד:
קבלי ממני מתנה,
את קורס ״מיין בזאר״ מתכוני אוכל הרחוב ההודי -
בשווי 320₪ !!!
הכל ביחד יעלה לך בסך הכל
100₪ 12x תשלומים
(בתשלום אחד 1,200₪)
התחילי את החוויה ההודית שלך כבר עכשיו!
להרשמה מהירה לקורס לחצי על הכפתור
קראו את מה שיש ללקוחות שרכשו את המוצר שלנו לספר...






מה קורה אם אני לא מצליחה?
שאלה מעולה!
יש לי 100% ביטחון בתהליך שלנו
לכן אם למדת את כל הקורס וזה עדיין לא עובד מכל סיבה שהיא…
תוכלי לקבל מאיתנו תמיכה מלאה, נעזור לך עד שתהפכי להיות שפית הודית אמיתית
ללא הגבלת זמן!
לאיזה תוצאות אוכל לצפות?
״נפלתי חלל למרגלות הצ׳פאטי שאיתו ניגבתי רטבים ואת דמעות ההנאה שלי...
היה שווה בטירוף, אתם לא מבינים טעים מושקע, מיוחד ושונה מאוכל הודי במסעדות, הן בהרכב המנות והן במבחר. חובה לנסות, מומלץ.
״איריס אברמוביץ׳ ״פנאי פלוס״ 16פב׳17


למה אני כל כך משוכנע שזה הולך לעבוד?

1. יש לי ניסיון נרחב של 34 שנים של התנסות במטבח ההודי

2. למדתי מהשפים הכי מובילים בהודו, כולל סנג'יב קאפור (שופט מאסטר שף הודו)

4. עברתי על בשרי את כל האתגרים והקשיים כמו חוסר בחומרי גלם וחוסר הדרכה

3. יש לי 15 שנות ניסיון מעשי בבישול לאלפי אנשים שונים

5. את השיטות שלי פיתחתי דרך ניסוי וטעייה ואני מכיר היטב את המגבלות הקיימות

6. יש לי תשוקה אמיתית לתחום ואני ממשיך ללמוד ולהתפתח כל הזמן

7. והכי חשוב? :)
התחלתי בדיוק כמוך, איש פשוט שהתאהב באוכל ההודי ורצה ללמוד קצת יותר.
תאמיני לי שאם אני הצלחתי, בטוח שגם את יכולה!


למי הקורס הזה מתאים?
אם את...

אוהבת אוכל הודי ונמאס לך מהאוכל השגרתי - מושלם למי שמחפשת לגוון את התפריט המשפחתי ולהכניס טעמים חדשים למטבח.

מתוסכלת מניסיונות קודמים - אם ניסית להכין אוכל הודי לפי מתכונים מהאינטרנט ולא הצלחת להגיע לטעם המדויק, הקורס יעזור לך להבין בדיוק איך עושים את זה נכון.

רוצה להרשים באירוח - מתאים לנשים שאוהבות לארח ורוצות להפתיע את המשפחה והחברים עם מנות מיוחדות ומרשימות שלא רואים בכל בית.

מתעניינת בתזונה מיוחדת - הקורס מעולה למי שמחפשת מתכונים צמחוניים, טבעוניים או ללא גלוטן, כי המטבח ההודי עשיר באפשרויות כאלה.

לומדת טוב בצורה מובנית - אם את אוהבת ללמוד בצורה מסודרת ומתודית, הקורס בנוי בדיוק ככה: עם סרטונים מפורטים, הסברים ברורים וליווי צמוד.

עסוקה ומחפשת נוחות - אם אין לך זמן לצאת לסדנאות פיזיות, הפורמט הדיגיטלי מאפשר לך ללמוד בקצב שלך, מתי שנוח לך, ישר מהבית.

רוצה להבין לעומק - אם את לא מסתפקת רק במתכונים אלא רוצה להבין את היסודות של המטבח ההודי, כמו איך לעבוד עם תבלינים ואיך לבנות ארוחה שלמה.
קפצת עד לפה בלי לקרוא כלום??
את מזכירה לי את עצמי 😅
הנה סיכום קצרצר של מה שאת יכולה לקבל פה היום:
בקצרה - גישה לקורס ההודי הכי מקיף בארץ🏆
חשיפה של כל סודות המטבח ההודי🥳
תוך 14 יום את תהפכי להיות שפית שמכינה מטעמים אקזוטיים מטורפים💪!
את פשוט הולכת לקבל פה קיצור דרך של שנים שיחסוך לך גם מלא זמן
וגם עשרות ומאות אלפי שקלים בנסיונות שלא יביאו תוצאות.
הקורס שלך לתמיד, ואם אחרי שתלמדי הכל עדיין יהיה משהו שלא יהיה לך ברור,
אני כאן כדי לעזור ולדייק אותך עד שתהפכי להיות מומחית הודית אמיתית!
נתראה בצד השני,
בחברות,
ערן גורנר.
להרשמה מהירה לקורס לחצי על הכפתור
שאלות ותשובות

למה קורס בישול דיגיטלי
בקורס תקבלי מתכונים שלמדתי משפים הודיים מובילים לאורך השנים – אלו הם מתכונים של מנות איכותיות שהוגשו במסעדות וזכו לביקורות מעולות גם מלקוחות וגם בתקשורת. ברשת קיימים אינספור מתכונים לכל מנה, אך לא כולם באותה רמת דיוק וטעם. אז במקום לבחור בין אין ספור מתכונים, תקבלי ממני את המתכונים הכי שווים, עם כל הסודות והטיפים שלא מגלים בכל מתכון! והכול בחוויית לימוד מעשית ומובנית, שתוביל אותך צעד אחר צעד, כך שתלמדי להכין מנות באיזון מושלם של טעמים ומרקמים.

מה בדיוק נלמד בקורס הבישול ההודי?
את סודות המטבח ההודי הצמחוני: איך לתבל במדויק, להכין צירי קארי עשירים וקרמיים, מנות דאל מסורתיות, תבשילי ירקות ופאניר, ולחמים כמו נאן וצ'פאטי. תצאי עם הבנה עמוקה של מנות רחוב כמו סאמוסה, מסאלה דוסה וצ'אנה מסאלה, לצד קינוחים ומשקאות קלאסיים כצ'אי וגולאב ג'אמון – כל מה שצריך לחוויה הודית אמיתית במטבח שלך.

מה עדיף: קורס דיגיטלי או סדנה בלייב?
סדנת בישול עם שף היא חוויה חד-פעמית ונפלאה בפני עצמה. אך היא גם מוגבלת בזמן ומאפשרת ללמוד רק מספר מצומצם של מנות. בקורס הבישול הדיגיטלי לעומת זאת, באותה עלות של השתתפות בסדנה, תלמדי 40 מתכונים ו-24 שיעורים על תבלינים, חומרי גלם וטכניקות. הקורס זמין עבורך 24/7, כך שתוכלי לחזור שוב ושוב בקצב שלך ולבנות מיומנות אמיתית במטבח ההודי.

האם הקורס מתאים גם למי שאין לה נסיון בבישול?
בהחלט! הקורס מתאים לכל הרמות. בין אם את מתחילה לגמרי או בעלת ניסיון בבישול, הקורס ילווה אותך צעד-צעד וילמד טכניקות מגוונות לבישול הודי, כך שתוכלי לשפר את היכולות שלך.

האם יש צורך בחומרי גלם מיחודים שלא ניתן למצוא בארץ?
את רוב החומרים לקורס ניתן למצוא בחנויות תבלינים, מכולות הודיות ובחנויות הסופרמרקט. במקרים מסוימים תינתן הדרכה איך להחליף תבלינים או חומרי גלם במקבילים מקומיים, כך שתוכלי להכין את המנות בלי בעיה.

האם הקורס כולל הדרכות על הכנת מנות ללא גלוטן או טבעוניות?
כן, לקורס ישנה גרסה טבעונית וגרסה ללא גלוטן. ניתן לפנות אליי למידע נוסף. רוב המנות ההודיות שבקורס הן ללא גלוטן.

איך אוכל לקבל תמיכה במהלך הקורס?
בהרשמה לקורס תוכלי להצטרף לשירות התמיכה אונליין, שם תוכלי לשאול שאלות, לקבל טיפים ומשוב לפניותייך. בנוסף, תקבלי גישה לספר מתכונים דיגיטלי ולסרטוני וידאו מפורטים שמלווים את כל התהליך.
מוכנה לצאת למסע טעמים הודי?
השאירי פרטים ואשמח לספר לך עוד!
ממליצים בחום💛

״יצא לי לטעום מהאוכל של ערן והוא מאוד טעים ומומלץ וממש בטעם של הודו ולא רק מזכיר...ממליצה על הקורס למי שרוצה לבשל אוכל הודי כמו בהודו.״
רוני ג׳רופי-״לגעת בהודו״ מדריכת טיולים בהודו

Thank you Eran Gurner for such lovely and delicious food.It was the best Indian food we had in Israel . It felt like we were having food at our home
Devinder Singh. Dharamshala

אני מתגורר בהודו כבר כ-10 שנים. במהלך העשור האחרון התאהבתי בתרבות ובמטבח ההודי, והכרתי מקרוב את הטעמים והניחוחות המיוחדים של הארץ המדהימה הזו.
לאחרונה הזמנתי את ערן לביתנו, והוא הפך את הערב לחוויה בלתי נשכחת עבור משפחתי וחבריי. מהרגע הראשון, ערן דאג להכל, והפך את המטבח שלנו למסעדה הודית אותנטית עם מנות מופלאות.
דרור ברנר. מומבאי
איך הכל התחיל...

לפני 34 שנים, כשהתחלתי את המסע שלי בהודו, לא תארתי לעצמי שאחזור עם אהבה גדולה כל כך לאוכל ההודי. מעולם עד אז לא חלמתי להיות שף וגם לא טבח, אבל מגוון הטעמים, התבלינים והריחות, הקסימו אותי עד כדי כך שהייתי חייב ללמוד ולחקור לעומק את המטבח הזה.
באותה תקופה האתגר לא היה פשוט, בארץ לא היו סדנאות בישול הודי וגם לא חומרי גלם מדוייקים. אבל המסע שלי על קו הודו תל אביב המשיך, ובו פגשתי שפים נפלאים מהם למדתי מנות מרהיבות ומתכונים גאוניים. אחד מהם היה השף סנג׳יב קאפור- אולי השף מספר 1 בהודו והשופט של ״מאסטר שף״ הודו.
עם הזמן, אהבתי לאוכל ההודי הפכה למקצוע. היום, אחרי 15 שנים בהן בישלתי לאלפי אנשים והנחיתי אין ספור סדנאות, אני מזמין אתכם לחוות איתי את הטעמים והקסם של הבישול ההודי בקורס ייחודי ומרתק. נלמד כיצד להביא את הודו אל המטבח שלכם, עם מנות מרהיבות, חומרי גלם נגישים וטכניקות פשוטות שישדרגו כל ארוחה שתכינו.

נבנה באמצעות מערכת דפי הנחיתה של רב מסר